Tuesday, November 13, 2012

Ulaq Besaq


Assalammualaikum!

Hoh. Terkejut babun aku tadi bila ada akak senior ni update status pasal Ladang 10. Tak tau la aku ada bagitau ke tak yang aku buat marcotting tu kat ladang 10. Then, kak anis (senior) update status kat facebook ada ular sawa batik yang besar gileww okay..

Dah la I baru jumpa ular haritu. erk.

Buat aku tertanya-tanya situ memang banyak ular ke?

Ini dia..




Hamek kau. Dah la ladang 10 dekat kolej serumpun kot. >.<

Nasib sudah dibawa pergi..phew~~~
Post a Comment