Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2015

late night sketching

Assalammualaikum!

Hah akhirnya aku log in juga guna phone. Pergh. Almost give up and rasa nak buat blog baru guna email baru je hahaha. Over kan. Dulu aku pakai yahoo sebab time tu gmail still takde or tak femes lg. Sekarang bila dah leceh dan lambat pakai yahoo, aku beralih lah guna gmail. Itu je email yang sangat proaktif bagi aku. So, blog ni tak auto-login la bila aku still guna email yahoo. Herm. Tak sure boleh tukar atau tidak dan kalau boleh pun nantilah hehe. Tunggu mood rajin nak mencari dan menggodek.

Oh ya. Malam ni aku rasa semangat dan tak ngantuk langsung. Almost 3am in the morning. That's very rare for me to sleep late. Mungkin dah lepas waktu peak hour of ngantuk tu and berlanjutan sampai laa ni..so, actually aku semangat sketch benda ni



10 muwasafat tarbiah ini adalah sama dengan 10 ciri peribadi muslim. Aku akui mungkin dalam sesetengah banyak lagi perkara yang aku kena perbaiki dan belajar. Aku masih dalam proses membaiki diri dalam membentuk individu muslim. U…