Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

Show your support to them, R4BIA

Jangan terkejut sebab blog saya asyik bertukar rupa. Walaupun tak banyak, sikit pun jadilah hehe.

Tak lama lagi lebih kurang dalam 2 minggu saya akan menjejakkan kaki semula ke alam universiti. acewahh haha. Cuti bakal berakhir. Cukup rasanya berehat hahaha. Alhamdulillah ada input duduk rumah dari segi memasak. Rasa tak sabar jumpa kengkawan yang dah lama tak dengar khabar sejak cuti ni. Dah nak naik balik ni baru lah dengan khabar masing2. Kalau tak tu, memang macam duduk dalam gua memasing hahaha.
Eksaited jugak nak jumpa junior-junior under program saya. Macam tak percaya saya jadi fasi. Bukan reti sangat pun benda2 gini and this is my first time, so kite redah sajalahhh. I'm not sure how it's gonna be but InshaAllah it will be fun.

Alhamdulillah jugak lesen kereta haritu pass. Agagaga. Walaupun kelam-kabut bawak, tapi nasib baik jpj tak syak pape. Anything can happen though. Sempat pandang encik yang ajar saya bawak kereta, dia buat isyarat tangan mcm "jalan saja la…

La Tahzan hehe

Fatih Seferagic dah kahwin.

Tahniah.

*cry at the corner

lol

Haha takde lah. Tahniah, congrats dan barakallah to him!

Pasti rama yang frust menonggeng kan dengan berita yang sangat tiba2 ni.

Sedang aku scroll instagram, tiba2 ada gambar fatih dengan seorang perempuan dalam 2 or 3min gitu dengan caption "the wife"

Lalu aku cepat2 tweet, " Woah Fatih seferagic dah kahwin :0 "

Okay, sekian! hihi


Eid 2013

Assalammualaikum!

Hope it's not too late. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin! to uols ^0^

Amacam? Happy raya?

Duit raya share2 okay..nanti saya sertakan nombor bank akaun kat bawah post. Okay, gurau je haha.

Haaa..so kali ni raya pada umur 20 tahun. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk merasainya. Terima kasih Ya Allah. Raya tahun ni a bit different. Ofkos, saya happy dengan kelainan yang dirasai. Tahun ni juga along raya hari pertama disini. Minggu terakhir nak raya memang riuh-rendah dengan kehadiran anak2 buah. Huuu bertenaga sikit rumah ni. Kalau tak tu..bunyi cengkerik akan kedengaran walaupun takde cengkerik. Get what I meant? haha.

Yelah.Bila ada budak-budak, mereka kan lari ke sana sini. Kalau dah tinggal saya dengan mak ngan abah je, takkan tetiba saya nak berlari tak tentu arah. Gilo ko apoo hahaha. Kehadiran kanak2 memang meriah kan keadaan tanpa disedari. Okay, nampak kerinduan saya pada mereka disitu hehe.

Herm, lapar tetiba di tengah pagi ni. Tadi baru habis…