Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

Klinik Sofea: Avoid Leg Amputation

Salam!

Kadang-kadang banyak benda yang aku dah lupa dalam blog ni
Aku lupa yang aku ada blog lain rupanya
hahahaha
dan
Aku lupa tujuan aku buat blog tu
Aku tau pun ni setelah menelaah dan menilai blog sendiri
Kenapa ye kenapa?
Bila nak masuk balik blog tu dan tengok balik apa yang aku taip
'dah tak valid'
=.=
Alaaaa curious pulak aku
Macam mana boleh lupa ni.
Rugi rugi hoho.
Tamak jugak sampai dua blog hahaha.
Yang satu ni pun tak terjaga hehe.

Minggu ni busy betul. Aku tak rasa macam bercuti macam kengkawan aku yang lain. Busy dengan treatment abah. Hari selasa aritu perjalanan kiteorang sepang - seremban - puchong - sepang. Phew..bayangkan berulang-alik dari negeri sembilan ke selangor. Tapi nasib baiklah seremban tu kat Ampangan je. Tapi..yelah..habis jugak minyak 50 hingget satu hari tu. Rindu jugak jalan seremban 2 tu sebab kalau balik kampung dulu selalu lalu situ. Sejak dah ada highway lekas, tak ikut dah jalan lama. Eventhough jalan lama makan masa sikit, tapi disitu …

Baru

Salam ;)

Wajah baru sempena tahun baru hehe.
Terlebih semangat horticulture nampaknya.
Ingat nak taip panjang2 tapi..
aku dah ngantuk haha.

Esok kena bangun awal.
My dad got an appoinment.
Herm, condition dia lately ni okay je.
Tak tau nak describe macam mana.
Alhamdulillah, bagi aku okay.
Tak sangka keadaan akan berlarutan sampai begini.
Kalau nak cerita, memang panjang..haha.
Tak janji.
Aku mengaku.
Aku suka menaip ikut mood.
Aku suka dunia blog ni..tapi aku bukanlah blogger yang tegar nampaknya.
Maaf.
Mungkin twitter user yang tegar haha.
Lebih senang diupdate.

Blog ni.
Besar makna dia pada aku.
Aku update.
Cuma tidak lah sekerap tweet.
Kalau sekerap tweet, mungkin korang tak jejak dah kat sini haha.
So many things i want to share..
Just keep update with me.
Yep, entri yang santai2 je kat sini.
gua tak havoc mana pun der..haha

sekian, au revoir~
doux rĂªve

gitu...that was sweet dream in french. yeah, cikgu google yang ajar.

Sebelum terlupa,

SALAM MAULIDUR RASUL ^_^

Ya Rasulullah, kam…