Monday, October 8, 2012

Fantastic Weekend~



Assalammualaikum!

Sihat semua? Tetiba aku terpikir tadi, "agak2 aku ada silent reader tak? muahaha" *perasan. sila lempang muka sendiri haha

Weekend sempena besday aku (ok, promote besday yang dah lepas haha) korang ada pegi makan angin mana2? Weekend ni aku tak rehat mana la..depite the packed schedule..aku gigih menjalani kehidupan aktif even in the weekend. Tambah-tambah lagi dengan hari jadi aku dan aktiviti zoo negara.

Dua event tu aku akan cerita pada post yang berlainan. Don't worry. Saved in draft already. On their schedule to be publish.. Ini post lebih kurang macam kata-kata pembuka la. kalau korea, sebelum diorang release full music video, diorang akan post teaser, so ini lebih kurang macam teaser la hehe..aku buat macam ni sebab i think 'my weekend is fantastic baby' haha.

Okeh, sekian uols~




Post a Comment