Tuesday, September 18, 2012

AdaMu


Assalammualaikum!


Nak tau tak? Dah tiga kali..aku taip panjang-panjang..pastu Ctrl A+Backspace =.= punye lah aku fikir sensitiviti orang sekeliling sebelum mengeposnya. Kalau aku terlalu memikirkannya..tah bila masa pulok nak mengepos..kepala dah makin senget..mata dah kuyu..

Takpe lah..anggap la merapunya aku malam ni sebagai melepaskan kerinduan untuk berceloteh dengan korang...tak tau lah kalau sekarang ni musim sakit atau pun environment first year budak-budak U..mula-mula tu aku batuk..sebab minum water cooler..aku baru tau tekak tak tahan..manja jugak tekak i ni..nak wat camano kan..pastu suara hilang entah kemana...nak telan air liur pun sakit tau..then, ade lah satu ketika tuu memang demam dibuatnya..sekarang alhamdulilaah terkawal la akitiviti batuk-membatuk ni.

Caner pulak U korang? Best?hehe

Huhu...can't type more. my headphone dah mencecah kat bahu belah kanan while typing..ngantuk dan berat kepala. Herm.. I just want to say,

GOOD NIGHT ! ^^

Jangan lupa basuh kaki sebelum tidur..solat isyak dulu..pastu kibas-kibas katil..baca ayat kusi.surah 3 kul, doa tidur..tak hafal? my niece pun dah hafal k..rajin2 lah nak hafal doa yang cukup simple tu keke..

Nah , aku rekomen lagu Najwa latif-AdaMu. Nice lyric there..untuk yang rasa terbuai-buai bila denganr nasyid tu..dengar la lagu ni..


Merenung ke luar jendela
Melihat kebesaranNya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniaNya di dunia
Kau berikan ku kekuatan
Untuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan
Kerna Kau yang satu
Yang setia bersamaku
Di kala ku jatuh ku bangkit kerna Mu
Ku tahu ku adaMu di sisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu
Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu


Dah la lirik dan lagu tu semua buat sendiri. She's really talented. Go Adek Najwa! amboi. saje nak tunjuk diri lagi tua la kononnya. Apapun Im 19 teen. Lagi few months, I will enter 20 o.0. Can u believe that? coz i don't haha..Okay...zzz...aku...zzz...tidur...zzz...dulu....-.- Zzzz
Post a Comment