Monday, February 13, 2012

Blackout

help me pleaseeee

Blackout pulak sekarang ni. Bukan blok aku je. Blok budak laki pun. Tapi blok pompuan lagi satu tak pulak sebab diaorang jauh maaa. Sekarang ni termasuklah waktu aku tengah menaip ni dah 30 minit bergelap. essemen tak bersentuh lagi haih. takpe bole la bagi alasan, "cikgu semalam blackout. maka saya pun tidur." hahaha. sure kene taekwondo ngan cikgu hahaha. btw, maybe it will okay soon or later. u better be. den takmo kene taekwondo hehe.

Ya. Biasa la girls. Ada je yang galak-galak ni. Pelik kan. Gegelap ni pun bolek excited kan haha.

Ok. Masih bergelap and i out of words. Tenet mobile 2 hengget dah habis tadi. So while u reading this, hidup daku sudah pun bercahaya haha. Just experienced lah what i go through ni for fun.

Budak bilik watpe?
Nas tengah borak ngan mak dia on phone.
Miera main uno ngan budak bilik depan. Ok. Aku nak join mereka.

Adios!
Post a Comment