Friday, December 12, 2014

Hey, Ladies!


Here is a post for single ladies kekeke 

Mana yang belum sampai seru nya hehe. 

Bole la baca blog post ni    
http://www.suhaibwebb.com/relationships/marriage-family/beforemarriage/10-ways-to-be-a-single-and-content-muslimah/

Bukannya apa. Time belajar ni kan ramai yang disekeliling kita dah sampai serunya. Mana lah tau yang asyik berfikir dimanakah zauj/zaujah nya tu haha. Mungkin ini akan membantu kita untuk lebih fokus apa yang penting sekarang. Kerana jodoh semua tu Allah dah tuliskan awal-awal lagi untuk kita. What matter right now is present. What past is past. Future eventually will come to us soon. Let's fix our relationship with Allah first :)

Okay, bubui 

p/s : Saja memeriahkan blog post ini dengan kartun onion head ni. Dulu aku suka pakai hehe.

Post a Comment