Saturday, August 11, 2012

Blog Teah La...


Assalammualaikum!

Here's another one my classmates at matrics join our blogging world.

Nama dia Nurul Fatihah Zahiraf.

Aku ngan shasha panggil dia 'teah'. Last2 merebak pulak kat classmates yang lain hehehe. Suka-suka je nak tukar nama orang ;p

Dia ni kelakar dan tinggi orangnya. Sangat rajin dan komited dalam sebarang urusan yang diberi. Great partner if kerja berkumpulan dengan dia. Wah wah puji lelebih pulak aku ni..

Teah, rindu lah nak jumpa ko! ^-^

Happy Blogging Yaw!

www.coretansahabatsampaisyurga.blogspot.com

Phew~ berpeluh aku menaip link makcik ni. The longest url. Nasib baik senang ingat hehe. :)

Tapi aku suka word, 'Sahabat sampai syurga'..

Okeh, sesama lah kita follow-memollow...

Tata~
Post a Comment