Thursday, June 7, 2012

Welcoming Iskandar


Olla.

Seprais! Seprais!

Kan aku cakap along due lagi seminggu kan. Guess what?

Aku baru cakap semalam, harini dah keluar si baby tu hehe


Tak sangka, aku bangun pagi je..tau-tau along dah chow pegi hospital. Eh?

Cepat kan. Awal seminggu.

Welcome Iskandar :)

kredit to abbi dia...


Nama saya bushu Nina yang comel. Eh baby muntah2 pulak ye...hehehe.

Berat 3.1 kg.

Herm, lama tak tengok newborn.. rasa macam takjub tengok newborn. Kelembutan kulitnya...kepala yang masih lembut..baby...so fragile..tak berani sangat nak dukung. Tunggu dia berat sikit dulu, baru bushu dukung taw hehe. Boleh je sebenarnya hehe.

Along pun kali ni after giving birth, she's talk to us. Like before, she's tired and sleep. Look like she already used to it. Of course..it's the third time. Now, sementara along berpantang...kids under my surveillance. Muahaha...jadi mak tiri kejap.

But....ada berita sedih harini. tapi takpe lah. Itu let me keep it. So personal lah. Hope u guys don't mind..aite?

Iskandar, at last...anda keluar..kami sungguh la teruja dengan kehadiran kamu. Ibu dan bushu can't imagine how ur face taw haha. Disebabkan anda newborn, so tadi all baby looks kinda same. Saiz korang je berbeza-beza hehe. Tunggulah bosar sikit yoo....

Family pak anjang pun datang tadi. Thanks for coming :)

Oh ya... 6-6-2012 

macam 6+6=12. mesti senang ingat. Ape lah bushu ni kan...main kira2 pulak kat sini hehe.

Kakak said, " Now, I got two brothers!...is this a trick?" o.0 sabo je lah budak ni.

Ini bukan main2, ini betul2..agak nak terlentang bila dengar komen dia tadi.

:)
Post a Comment